Follow Dashboard
Hi Bonjour !

Hey, You are welcoming here . This is my official bloggie . It's a place for me to update my post everyday . Always remember to follow my rules while you visiting my blog .All in this blog is Mine , do not take everything that does not belong to you . Do follow my blog to subscribe for my latest update . I will appreciate it .Nice to meet you ◔ᴗ◔ . Lastly, enjoy your stay .
credit

Skin by ; WANA Icons by SC


mama.. i miss you :'(

Assalammuailaikum..

hai, dah lama yana tak update blog yana ni. Hari baru dpt update blog. dah lama tak update, abes labah-labah buat sarang. Bkn setakat labah-labah, gajah, semut semua buat sarang. hehe :-P haa, sebelum apa-apa, nk tanya ampa semua sihat tak? yana syukur alhamdulillah sihat dekat sini. hope family yana pun sihat dekat sana :') i miss my family so badly :'( 
Ya Allah kau lindungilah keluargaku drpd sebarang prkara yg tak diingini brlaku. Mama.. yana rindu mama sangat-sangat. Yana dok dekat Perlis ni hari-hari sunyi tanpa mama. Rindu dgn pelukan mama, manja dgn mama, gurau dgn mama :'( tp tapaa, yana cuba tahan perasaan rindu yana ni dalam-dalam. yana nk tunaikan impian mama dgn abah. yana tau mama dgn abah nk tgok yana brjayakan? yana jnji mama. yana akn bwa balek kejayaan seperti mn yg mama nk.
yana tak mau kecewakan mama dgn abah lg. yana tau selama ni yana byk salah dgn mama dgn abah. selalu degil dgr ckp mama dgn abah. yana mintak maaf mama & abah? :'( baru skrg yana tau mcm mn rsa bila brjauhan dgn mama dgn abah. hmmm.. 
yana bkn tak nk telefon mama, tnya khabar semua. tp bila yana telefon, yana akn sedih bila dgr suara mama dgn abah. tu yg yana jarang telefon mama. kalau bole, hari-hari yana nk telefon mama dgn abah. tp yana tak bole! hmm :'( yana harap mama dgn abah sentiasa sihat dekat sana. yana akn belajar bersungguh-sungguh dekat sini. yana takkan hampakn mama dgn abah lg. yana janji mama, selagi yana hidup, yana akn buat mama dgn abah bahagia :') ok la, setakat ni ja la yana update entry untuk kali ini. yana dah tak dpt menahan airmata bila yana teringatkan mama dgn abah :'( bye, laen kali yana update lg cita ye :-)

yana janji mama, yana akn buat mama bangga dgn kejayaan yana suatu hari nnt. yana takkan menghampakan mama. yana nk tgok mama & abah masa hari konvokesyen yana nnt. yana janji mama :') amin...

Post a Comment



<< home ♥

Older Post | Newer Post